Naše země je v našich rukou

16. 12. 2015 11:54:05
Od 30. 9 provedli Rusové přes 9 800 leteckých a raketových útoků na islamisty (to je asi 30 krát více než mezinárodní koalice vedená USA, jejíž útoky připomínají vojenskou operetu).

Islamisté dostávají masívní podporu od Saudské Arábie, Kataru a Turecka. Výzbroj, zásoby a peníze. Žádná armáda teroristů neexistuje. Sýrie byla napadena džihádistickou armádou islámu. Stejné síly, které postavily tuto a...rmádu, platí příliv nelegálních imigrantů do Evropy a stavbu mešit v Evropě. Saudská Arábie se postavila do čela islámské koalice, která má chránit islámský národ před ,,teroristy“, kteří ohrožují jeho zájmy. Jen naivní prosťáček může nevidět, že vzniká náboženská vojenská aliance, která má jasný cíl. Tím je islamizace. Nejdříve zemí jako je Sýrie a pak bude na řadě ochrana zájmů islámského národa v Evropě. V Evropě odříznuté od Ruska a řízené elitami, které nevěří v suverénní budoucnost vlastních národů.

Naštěstí ještě není pozdě a v Sýrii se to islamistům komplikuje. Syrská armáda postupuje. Postupuje pomalu, ale přesto je znát obrat. Islamisté museli opustit Homs a ztrácí pozice u Aleppa a v Latákii. Rozhodujícím faktorem je Ruské letectvo. Saudská Arábie a Katar chtějí poslat své speciální síly do Sýrie. Stále o tom debatují. Zřejmě není nikdo, kdo by tam chtěl potkat speciální síly Ruska.

Není ani důvod k přehnanému optimismu nás občanů České republiky. Jsme součástí plánu na multikulturní invazi islamistů a Rusko naše elity na pokyn z Bruselu považují za protivníka číslo jedna. Naše elity zajímá vlastní budoucnost v řídících strukturách budoucího multikulturního superstátu EU a nikoliv svoboda národa. Po ulicích v Německu už beztrestně chodí islámská náboženská policie. Zatím nekamenuje, jen ukazuje všem, že je zde a vidí. Díky legislativě EU nám brzy budou chtít odebrat legálně držené zbraně, brzy nám vpadnou do domu pod environmentální záminkou a brzy budou mít absolutní kontrolu nad tím, co a kde kupujeme. Nebude hotovost a bude elektronická kontrola prodeje. Pokud odmítnete imigranty, udělá ve vaší zemi pořádek evropská policie Frontex a to bez ohledu na názor občanů dotyčné země. Budeme se bát odebrání děti, pokud je nebudeme správně multikulturně vychovávat. Ne, není to legrace, to jsou opravdové záměry a jsou pomalu realizovány. Islamistům připravují cestu trockističtí eurobyrokraté v šílené představě, že musí od základu změnit evropského člověka a Evropu, aby vybudovali ten lepší svět.

Naštěstí i v Evropě se to komplikuje. Více a více lidem dochází, že jde o jejich budoucnost. Francouzi, Poláci, Maďaři se probouzí a vidíme, jak přibývá lidí v naší zemi, kteří už přestávají věřit ohlupování médií a jsou ochotni se této budoucnosti postavit.

Autor: Radim Fiala | středa 16.12.2015 11:54 | karma článku: 35.84 | přečteno: 946x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.71 | Přečteno: 137 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.08 | Přečteno: 193 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.65 | Přečteno: 601 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 527 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 88 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2187

Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...