„Uprchlík“ v Německu sexuálně zneužil 6letou dívku. 20 měsíců podmíněně

Pakistánský „uprchlík“ v Německu sexuálně zneužil 6letou dívku. Policie byla pohotová a 27letého imigranta zadržela. Když se násilníka pokusil napadnout otec dívky, policie rozzuřeného otce zastřelila. 

Když se u soudu „uprchlíka“ zeptali, proč malou holčičku sexuálně napadl, odvětil: „Bylo to spontalní, tak to vyšlo – je mi jedno, jestli je to malá holčička nebo dospělá žena.“ Německý soud situaci zhodnotil a za ohavný trestný čin proti malému dítěti, který holčičce může zničit cely její život a který ji připravil o tatínka, udělil útočníkovi rok a osm měsíců vězení podmíněně.

Matka holčičky nemohla takovému rozsudku uvěřit a nemohla pochopit, jak takového člověka mohou pustit ven mezi lidi. Nezaznamenal jsem v médích žádnou informaci o tom, že by měl být „uprchlík“ Tayyab M. vyhoštěn, takže je zřejmě tady, mezi námi.   

Co k tomu dodat? Snad jen to, že podobné myšlení a z něho vyplývající násilí se nesmí dostat do České republiky. 

PS: po publikaci tohoto článku jsem obdržel od redakce iDNES následující email: "Vážený pane Fialo, Váš poslední blog porušuje kodex blogera, viz: Na titulní straně blog iDNES.cz nemohou být: články, které se týkají aktuálního politického či společenského dění a nejsou dostatečně zdrojovány, přičemž za relevantní nelze považovat zdroje z nedůvěryhodných webových stránek, hoaxy ap. U závažných témat musí bloger pracovat minimálně se dvěma na sobě nezávislými relevantními a důvěryhodným zdroji Doplňte prosím do článku zdroje, v opačném případě bychom ho museli z titulní strany stáhnout." 

Děkuji za email, níže uvádím zdroj, doufám, že mainstreamové německé medium, jehož měsíční čtenost přesahuje 100 milionů, je dostatečným zdrojem: http://www.bild.de/regional/berlin/prozess/angeklagter-gesteht-sexuellen-uebergriff-auf-fluechtlingsmaedchen-50425746.bild.html#fromWall

A zde je mainstreamový zdroj z Velké Británie, čtenost přes 50 milionů měsíčně: http://www.express.co.uk/news/world/767521/pakistani-immigrant-sex-abuse-rape-girl-Germany-suspended-jail-sentence

V případě potřeby dodám další mainstreamové zdroje. 

Autor: Radim Fiala | středa 22.2.2017 12:07 | karma článku: 48,66 | přečteno: 21968x
  • Další články autora

Radim Fiala

Čtyři titulky za posledních 10 hodin

19.12.2016 v 22:23 | Karma: 40,90

Radim Fiala

Svět je na ostří nože

16.2.2016 v 18:02 | Karma: 37,17
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik