Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na tomto světě mi připadá, že je vše špatně, jedná se , válčí se a výsledky žádné z jednání. Vždy to odskáčou obyčejní občané. Nakonec se budou sčítat jen oběti na lidských životech a jak to narušilo ekonomiku světa. Historie je neúprosná a proč ji nezměnit. Kdo to vše vyvolává? Rusko? USA? EU? , nebo snad Čína či Mongolsko? Tam hledejme vznik této situace. Lidé to určitě nepotřebují, komu je to vhod.!!!!!!

0 0
možnosti

Beru v potaz vašeš neutuchající sympatie k nadřazené lidské bytosti Putinovi. Článek jsem chtěl označit za povedený, né-li váš nejlepší(což není výhra). Ale nakonci jste to zase podělal: "Vládní síly tvoří ukrajinská armáda, 17 nacistických praporů"  ;-D Kdo tmu věří? Na ukrajině žilo spoustu lidí co denně potkávám, a navíc, videa jenž poskytuje Ruská televize, tak jsme dokázali dohledat, že to vlastně Ukrajinci nejsou a někteří blogeři dokonce zjistili na základě fotografií, že ti co hajlují před Ukrajinskou vlajkou jsou vlastně Ruští a Čečenští vojáci. Navíc přesilu měli vždy separatisti/Rusové, vaše čachrování s čísly je absurdní. Až zásobování bude Ukrajincům dělat US (a nebudou to jen oni) tak si vsadim na 5 000 Ukrajinců s lopatama proti 100 000 separatistů. Takže asi tak Rv

2 1
možnosti
Foto

Schválně, byl bych moc nerad, abych Vám to musel za pár dní připomenout a omlátit o hlavinku. Teď jde o Mariupol. Nemyslíte?

6 1
možnosti

tak autor se případně oportunisticky otočí dle správného větru, jak je kremrolím kvalitním zvykem :-/

7 2
možnosti
Foto

Výborně napsáno.

Karma R^

Horníci a traktoristé porazili profesionální Ukrajinskou armádu protože hájili životy svých žen a dětí a bojovali proti zotročení a svému vyhlazení.

Je i jejich velké morální vítězství

4 4
možnosti

Teď nevím jestli to o hornících a traktoristech myslíte jako srandu, nebo to myslíte vážně.

5 3
možnosti

"Rozhodujícím faktorem tohoto válečného úspěchu proto podle mě byla obrovská vůle povstalců zvítězit."  A tomu opravdu věříte? 

--

Rozhodujícím faktorem byly ruské dodávky munice, děl, tanků a raketometů. K tomu podpořeno sem tam nějakým dovolenkářem, dokonce i v hodnosti generála.

6 3
možnosti
Foto

Ano? Proč Kyjev nedělá totéž? Není někde chyba?

6 3
možnosti
Foto

Proč nemáte autore napsáno za koho jste v parlamentu. Za Úsvit. Aha.

Takže nyní hledáte nové angažmá a k tomu má sloužit i tento blog. Že se vůbec nezmiňujete o úloze Ruska v tomto konfliktu? To, že povstalci sebrali zbraně vládním jednotkám, jim teď zaručí dalších několik měsíců úspěšně, navzdory příměří, dobývat a ničit Ukrajinu.

Píšete: „Rozhodujícím faktorem tohoto válečného úspěchu proto podle mě byla obrovská vůle povstalců zvítězit.“

Podle mne je to především obrovská vojenská podpora Putina a spol a jejich nehorázné lži a sprostá podlost.

8 3
možnosti

KarmaR^ Sepsal jste přesně tuhle nezáviděnihodnou lapálii. Jestli jsou v parlamentu takoví poslanci, jako vy, není vše ztraceno. Myšleno s naší demokratúrou. Jen tak dál, třeba máte nějaké páky, jak pomoci našim slovanským bratrům, kteří jsou vražděni Kyjevskou chuntou. Ctím i prostého Ukrajince, co byl naverbován, aby bořil vlastní města.

5 7
možnosti

I90v58o 78B19o67u79š36e

20. 2. 2015 15:39

Obcanska valka? ;-D

2 2
možnosti

Tipnu si. Vojenský stratég?

2 3
možnosti

blog = jak pejsek a kočička pekli dort  :-/

4 5
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik