Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Od konce středověku do současnosti absolvovalo Rusko 20 válek proti Islámu! Nebýt Ruska, těžko by se Evropa ubránila. Současná vlna propagandy, která se snaží zobrazit Rusko jako největší zlo v dějinách (a ideálně vyvolat válku) tak dává daleko lepší smysl. Rozeštvání západevropanů (tam řadím i nás) a Rusů je prostě jen dalším tahem v partii o islamizaci Evropy." Petr Hampl - sociolog

0 0
možnosti
Foto

Neplaví se do Evropy proto, aby tady pracovali (to by přece mohli zůstat doma). Vidí nás tady všechny jako nesmírně bohaté, s domy, vilkami, drahými auty. Domnívají se, že všichni bez protestů pustíme chlup a budeme je tady živit (ale pozor, dršťkovou polévku ani szegedínský guláš jíst nebudou), šatit, dáme jim bydlení, postavíme modlitebny - a především si jich nebudeme příliš všímat a dáme jim volnost, protože sem (zřejmě i do ČR) jedou kvůli svobodě a ne pro to, aby se učili česky a dodržovali naše zákony. Ostatně, pro názorný příklad není zapotřebí chodit daleko. Takovou menšinu, která tady byla před 70 lety v počtu 6 tisíc, se pěkně rozmnožila, je jich asi 300 tisíc a my si s ní dodnes, tedy přesněji občané, neboť našim vládám je to jedno - nevíme rady...

5 0
možnosti

Pane poslanče, máte mou karmu i naprostý souhlas, i když jde nejspíše jen o Vaše zbožné přání. Obávám se, když je to tak prosté, proč to nikdo ještě nenavrhl a nezrealizoval.

Pevně doufám, že Vás je v Parlamentu obdobně smýšlejících více a že, až dojde na lámání chleba, tedy na schvalování příslušných zákonů, to bude na výsledku znát. Předem děkuji

7 1
možnosti

Problém je vážný, ale laciná populistická řešení postavená na podobných demagogiích ničemu nepomohou.

3 5
možnosti

A že byste, pane Koláři, utrousil nějaký návrh?! Mně se nejvíc líbí potápění plavidel.

0 1
možnosti

Poslední odstavec se jeví velmi pravděpodobný. Vytvořit nepřemýšlející konzumní populaci, kde nikdo nikam nepatří, společnost plnou nenávisti a strachu, kterou budou monitorovat všudypřítomní ochránci. Společnost, kde se jeden straní druhého, společnost, která se nemůže nikdy sjednotit, to jest vzepřít, protože kořeny, to jest náboženství či příslušnost k národu či kultuře bude odstraněna.

6 0
možnosti

Jste poslanec, tak se snažte.

Hlavně nedopusťte změnu rozpočtu, aby na nějaké přijímání imigrantů neměla vláda vůbec peníze.

9 1
možnosti

hloupost, nebo záměr. obě varianty jsou alarmující. hloupost italské a francouzské vlády při podpoře  rozkladu libye, a jejich, doufám že marné volání  ke zbytku evropy o pomoc, či záměr o destabilizaci severní afriky a předního východu s očekávanými vlnami uprchlíků do evropy. asi je nabíledni pojmenovat viníky a jejich případnou politickou či ekonomickou zodpovědnost. pouze si ve dnešním světě nedokážu představit platformu, která by tyto věci řešila.

5 1
možnosti

Utíkají sem lidé, kteří zaplatí třeba 2 000 dolarů za jízdenku do Evropy. Takže tací chudáci to nejsou. Kdo tu přepravu  organizuje a nábor na ní, kdo z toho má ?

Američané si postavili plot dlouhý 4 000 km na hranicích s Mexikem a mají relativní klid. To by si EU také mohla postavit, byla by to i pracovní příležitost.

15 1
možnosti

J13a98r39a 61R24a77n70k

23. 4. 2015 19:21

Americani nemaji klid anidiky zdi, jednak neni vsude a denne utikaji stovky do Statu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik