Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J56a43r56a 15R42a49n63k

19. 6. 2015 8:36

Jste lepsi nez ti hosi ve Statech....ti take obcas tvdi "navrhl jsem"....jo jo, mate sanci. Kolik ze to u nas plati?

0 0
možnosti
MN

Docela by mě zajímalo těch 11 poslanců jmenovitě. Jsou to takové první jarní vlaštovky.

Jinak karma a souhlas.

1 0
možnosti
Foto

Jakkoli jsem vždycky byl a jsem i nyní proti EU a pro vystoupení bych zvedl ruku ihned, tak to o čem píšete, moc s EU nesouvisí. Celá naše společnost bez ohledu na EU směřuje silně doleva. A to nemá s EU vůbec co dělat. My sami se přece ochotně podílíme na všem, co představitelé EU vymýšlí. Dokud budeme u nás udržovat u moci stejnou verbež jaká je v orgánech EU, pak vystoupení z EU nic nezmění. Zameťme si nejdřív u svého prahu a pak teprve začněme vymetat ten zbytek okolo.

2 0
možnosti
MB

To by se nám museli vrátit europoslanci, takže by zase vznikl přetlak na kandidátkých stran. Takže už z toho hlediska to neprojde. ;-D;-D

1 0
možnosti
PV
JR

J57a18r37a 33R35a68n75k

18. 6. 2015 19:14

Nelegalni imigrace je jedna vec, poburovani lidi vec druha. Je na ministrovi a prezidentovi zmenit okamzite azylovy zakon, na BBC rikali, ze jsou v Evrope zeme, ktere se brani prijimat kvoty, apelujte na hlavu statu, zatim vse resi pouhymi bonmoty, myslite, ze v Australii pomahaly nejake petice, nebo stvave reci s cernym humorem?

0 0
možnosti
JO

ČR má azylový zákon docela dobrý. Ani se k nám nikdo nehrne, k nám uprchlíci nechtějí. Problém je v tom tlaku, který na ČR vytváří EU-zejména Německo. ČR se zatím chovala dost zodpovědně. 

V Evropě je zatím naprosto proti kvótám Portugalsko, Španělsko, Polsko, Maďarsko, Slovensko, Česko, Litva, Lotyšsko, Dánsko, Estonsko a Velká Británie. Proto kvóty neprošly a proto sílí tlak na změnu názoru těchto zemí. Německo, Itálie, Francie a Rakousko mají obrovský problém. Už nepojmou další uprchlíky a tak volají po kvótách. Jenže ani kvóty nic nevyřeší, rozdělení 40.000 neřeší nic, když jsou v pohybu milióny lidí. Řešením krize nejsou kvóty.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

Já nechci a by se rušil Schengen. Já nechci ničit EU, nechci z ní pryč. Já pouze chci, aby vládli lidé, kteří jsou zodpovědní a drží se reálných cílů a dbají o veřejné mínění svých živitelů - voličů. Jak k tomu dojde, je mi jedno. Pokud bude krvavá revoluce, fajn. Je to celkem efektivní a navýsost obvyklý způsob řešení problémů. Nechci žít a vychovávat děti v systému, kde si vrchnost s mojí vůlí vytírá anál, kde znamenám míň než kdejaký přivandrovalý šmejd. O takovou demokraturu nestojím a udělám vše proto, abych ji pomáhal rozbít. Chci klid, bezpečí a nechci abych byl svázán nesčetnými a navýsost zbytečnými a vpravdě totalitními směrnicemi a nařízeními.

4 0
možnosti
PJ

Pane Šmrho, nemůžete chtít dolů a zároveň nahoru.;-)

0 1
možnosti
TZ

Myslím, že o konceptu středoevropské unie ještě uslyšíme. Současné problémy spojené s multikulturalismem budou v západní Evropě nepochybně gradovat, o to větší budou tlaky na řešení na úkor středu a východu Evropy.

3 0
možnosti
TP

T33o14m31á66š 22P61í20c73l

18. 6. 2015 18:48

Ne že bych tomu tleskal, ale v tuto chvíli je to v podstatě jediná záchrana a není na ní moc času.

3 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik