Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A že si dávají na čas!  Mezitím se USA zhroutí, Putin začne razit zlaté rubly a panu autorovi na zahrádce vyraší kokos. ;-D

Taky na vycházce?

2 0
možnosti
VO

V97i84t 92O19t45a62h81a43l

22. 6. 2015 12:35

Inu kremlofilové a kremloboti se mezi sebou budou hádat jestli jsou větší hajzlíci Kyjevští náckové nebo separatističtí Moskali stylem "ano já sice kradu ale pepa od vedle je ještě horší, protože krade víc!".

Já vidím problém v tom, že jedny lumpy nekriticky podporuje Putin, druhé lumpy stejně nekriticky Obama a Brusel (a my). A odskáčou to stejně jenom obyčejní lidé, kteří jsou v celé té hře o prachy, korýtka  a politický vliv naprosto nevině. 

Nebo máte pocit, že Putin nebo Porošenko díky té válce neválce nebo sankcím strádají hlady?

Platí to, co platilo vždycky. Vládcové si rozpoutají války, a prostý lid v nich za ně umírá....

0 0
možnosti
VO

V93i78t 96O19t70a14h20a88l

22. 6. 2015 12:39

Na začátku mělo být kremlofilové a kremlofobové :-P. Já jsem ve výsledku nepřítelem obou frakcí, protože mi vadí obě tyhle bandy. Propagandu a dezinformace používají stejným způsobem, a oběma stranám jde jen o suroviny, politické body a o to, kdo bude tahat za nitky loutkové vlády. Na domorodce tam kašlou obě strany úplně stejně.

1 0
možnosti
MR

M39i38l14a14n 53R80e98d41a

22. 6. 2015 5:20

s článkem silně souhlasím!!!...... a teď do mě kovbojové.  Zasypte mě nějakým  tím "USA a EU folkórem"

5 2
možnosti

Jistý ruský politik, místopředseda parlamentu(dumy) pan Žirinovský, jehož stranu volí cca šest milionů voličů, rovněž zcela veřejně vyhrožoval Polsku a Pobaltským zemím jaderným útokem a naprostým vyhlazením.....Rv

8 1
možnosti
Foto

To už ,,nějaká" Timošenko by ráda, již ,,před Krymem", že, a proti vlastnímu lidu, z nichž leckteří jí dříve i volili(!)!!

3 4
možnosti
JF

Ano, na východě vzkvétá neonacismus, ale trochu východněji, než píšete. Podle Amnesty International je nejvíc neonacistů na světě v Rusku.

http://www.armadninoviny.cz/rusky-pravoslavny-extremismus-a-neonacismus.html?stranka=2

8 2
možnosti
Foto

Vynikající, karma R^

6 11
možnosti
PB

..... bych to nějak nehrotil, voni se ti experti přes víkend v Blavě na tem bezpečnostním dejchánku dohodli, že sou Ivani největším nebezpečím pro celej svět ..... enem jim tam za rohem demonstrovali najací xenofobní fagani proti muslimskejm kvótám,- tak nevím, co ty vobyčejný Slováky irituje vííííc, ešivá je to Kreml nebo imigrační politika EU ?!? R^

3 0
možnosti
VB

Má pravdu ten chlapecR^EUNo a teď bruselští trollové na scénu, co vymyslíte vy?Na Ukrajině žádní fašisti nejsou, valící se hordy islámských bojovníku migrujících do Evropy jsou ve skutečnosti zoufalci, tak co tam máte bruselští soudruzi do diskuze?:-)

10 3
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik