Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jestli jste v parlamentu všichni takto "přemýšlivý", tak už se vůbec ničemu nedivím... Jistě, že referendum bylo legitimní. Ovšem sugestivně položená otázka (četl jste vůbec plné znění?) je přesná ukázka, jak lze s referendem manipulovat. Voliči jako masa vesměs nerozumí detailům, stačí zahrát na národností cítění, což u Řeků platí na prvním místě. A ještě něco, zapomněl jste u bodu a) dodat důsledek - v první řadě, než se zahájí bolestivé reformy, dojde k devalvaci vkladů a nemovitostí. Věřte tomu, že brzy budou Řekové opět v ulicích s úplně jiným názorem. Bude převažovat hlas - vy jste nás podvedli. Řecká vláda hraje se svými občany ruskou ruletu..

0 0
možnosti

Je příjemné vidět, že v parlamentu sedí lidé, co se na takovou tragédii, do které Řeky dostaly ty nenasytné nadnárodní banky, dovedou podívat s nadhledem a vtipem.

R^

2 0
možnosti

A co ti věřitelé? Má smysl jim splácet dluh? Pokud se tak stane, budou oni věřitelé pilířem Evropských ekonomik. Měli by mít tedy povinnosti (viz. zakony Švýcarska ohledně investic). Všeobecně je známo, že státní dluh je reálně nesplatitelný. Teoreticky každý dluh. Protože peníze byli natisknuty pouze s úvěrem/půjčkou - na zaplacení úroků žádné peníze neexistují a natisknuty( nebo vytvořeny Num lockem a stiskem Enter) nebyli, proto jsou dluhy vždy vyšší než je reálně peněz v oběhu. Toto se dá vyřešit radikálním řezem, snížováním splátek nebo úplné storno. Každý kdo umí trochu počítat, ví že splácet jeden dluh do nekonečna je amorální, neekonomické a vede to ke zničení ekonomiky a daného systému.

1 0
možnosti

Já bych jen dodal, že tu měnu není ani třeba přijímat za vlastní. Stačí, když se nějaký geniální guvernér národní banky rozhodne tu měnu ve velkém nakupovat, aby devalvoval tu vlastní. V demokratickém státě není síla, která by to zastavila. A volení zástupci občanů na to jen tupě hledí.

3 1
možnosti

máš volit jinak

0 0
možnosti

Autore, vidím to stejně ! R^

1 0
možnosti

Pane Fialo,

předpokládám, že vám vyjde varianta a), ale bez odchodu Řecka z Eurozóny.

Dovoluji si ještě přidat variantu c) a to je odchod Řecka nejen z Eurozóny, ale  i z Evropské unie. 

Právě varianty c) se bojí Evropská komise a unie a proto zvítězí varianta a) bez odchodu Řecka z Eurozóny.

Máte karmu za ty natištěná EURa!

3 0
možnosti

varianta d) Satelit Ruska - už se tam Řekové zadlužují ;-D komouši hloupí

0 0
možnosti

Vyhrady Eurokomisare, a dalsi vtip?

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik