Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

První taková schůzka se odehrála jiř roku 1955. Tehdy se to tuším jmenovalo Hnutí nezúčastněných. Čas ukázal že se jednalo o totálně nezajímavý a neperspektivní spolek. A navíc do deseti let téměř polovina zúčastněných vůdců zahynula při převratech a atentátech. Účast na takové akci tedy důrazně nedoporučuji.

1 1
možnosti
JS

Neznám HDP Číny, ale HDP Ruska je na úrovni Itálie a u ostatních ještě menší.

1 1
možnosti
OB

Zadluženost států vůči HDP: Rusko 13%, Itálie 140% R^EU;-D

4 1
možnosti
TJ

Já bych zůstal na Západě. Ze zdravotních důvodů. Tyhle východní  pseudomocnosti založené na vývozu nerostných surovin a oligarchických ekonomikách, burkách a "lidovém" vládním režimu nám naprosto nemají co nabídnout. Jejich rozvoj je bytostně spjatý se Západem, od kterého přejímají znalosti a dovednosti, tak proč být součástí toho slabšího, když  nejméně geograficky jsme součástí  myslitele?

1 1
možnosti
VT

Vývoz nerostných surovin.... Ano, na cokoliv v obchodě sáhnu - Made in China, Taiwan atd. :-)

2 0
možnosti
KS

Tyhle země se jako velmoci jen tváří. Když bude národ o velikosti deseti lidí a každý bude mít milion, tak národ bude mít deset milionů. Naopak národ, kterého bude miliarda a každý bude mít korunu, bude bohatší, protože má miliardu peněz? Bohatství tam má jen někdo a to vytváří hodně velké sociální pnutí, které jednoho dne rupne.

1 0
možnosti
KV

K50a96r37e67l 84V95o76v20e90s

10. 7. 2015 16:16

Cina si postavi 10 000 km trati vysokorychlostnich vlaku a opravdu po nich rychlosti 300 km/hod vlaky jezdi. Cinanu je asi 150 x vic nez nas. Mame aspon 70 km vysokorychlostni trate ?

4 2
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik