Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

možná to je trochu jinak... zatím si bereme od EU ročně 50 miliard my a skládali se nám na to i Řekové ´EU=[>-]

0 0
možnosti

p.Nečasová. Doufám , že nejste tak naivní a ještě věříte , že naše vláda vládne této zemi. Od vstupu do EU jsme již prakticky protektorátem Bruselu a naše vláda je ve stejné pozici , jako byla vláda protektorátní . Nebo si myslíte , že je to jiné ? Každý krok který provede provádí dle nařízení Bruselu. Co chcete víc .[>-]

0 0
možnosti
Foto

vykládajte pak mladým že dluhy se mají platitR^

vysmějí se vám a až přijde exekutor tak to jako rodičeza jejich dluhy odskáčete vy

0 0
možnosti

EU je spolek, v němž někdo naseká dluhy a jiný je za něj zaplatí. To je tisíciletá moudrost vystřižená z kodexu rohatého pekelníka s holým zadkem.

4 1
možnosti

Tak já nevím... je Česko ještě svéprávný stát nebo už jsme tím prektorátem Bruselu také jako Řecko?

Vždyť ta naše vláda je čímdál srandovnější loutkový útvar, takový malý bezmocný mopslík, který poštěkává pisklavým hláskem na vedle stojící dogu.

Naše vláda strašně statečně odmítla povinné kvóty na přijetí 1800 imigrantů, aby následně "dobrovolně" potvrdila přijetí až 1800 imigrantů.

Naše vláda strašně statečně odmítla jakoukoliv peněžní půjčku Řecku, aby pak stejně musela přijmout ručení ve výši 4 mld CZK, které už asi nikdy neuvidíme.

No a když se jedná o vyhlášení referenda nad 250000 hlasů, tak se Dienstbier přiblble usmívá a říká, že se rozhodně nebude moct vyhlasit referendum o přijetí Eura nebo o vystoupení ČR z EU, bude moct proběhnout jen referendum o vyšší rychlosti na dálnici.... ježiši...

Víte co, pane Dienstbiere? Nabalte si baťůžek, dejte si na něj tu svou cedulku "jsem žena", chytněte se se Šabatovou za ruce a běžte už konečně do brusele!

13 1
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik