Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Nesouhlasím s článkem. Turecko je náš spojenec jen formálně. Kurdové jsou skuteční spojenci, i když jen neformální.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý úhel pohledu. Lze v určitých částech souhlasit a to dodávky zbraní a munice Kurdům nelze ohlídat a zabezpečit aby se nepřelívali i tam kam nechceme. Kurdové asi spíše než rozdělení na politické frakce sebe spíše chápou jako jeden národ a jejich veškerá snaha je vedena k vytvoření samostatného státu. Chaos v Iráku jim k tomu dal velkou šanci a není divu, že se jí snaží využít. IS je pro ně problém, který ale oslabuje centrální vlády a tedy je přibližuje k jejich cíli pokud budou v boji úspěšní ještě je to posílí. Snaha Turecka potlačit tyto tendence je předvídatelná, proto souhlasím s tím, že nemůže nikoho překvapit.

0 0
možnosti
Foto

Komunistická Kurdská strana práce  pověstná teroristickými útoky v Turecku je náš spojenec ? Nemá náhodou spojitost  teroristický útok v Turecku s útokem turecké armády na postavení Kurdské strany práce ? Včera mluvil v radiu gen. Pavel, který uvedl, že Turecko informovalo NATO o důvodech zahájení útoku na Kurdskou stranu práce.

3 0
možnosti
Foto

J34a75n 40R27ý45z96n52a27r

29. 7. 2015 18:06

Silně zdeformované vidění situace.

Rv

2 0
možnosti

Jste trapnej,  jako celá ta vaše pseudopartaj...Rv

6 0
možnosti
VC

Zajímavý úhel pohledu. A co říkáte na právo na sebeurčení  asi 38 000 000 kurdů. Jedná se o největší národ, který nemá vlastní stát!!

5 0
možnosti
Foto

Ale vždyť autor píše o podpoře autonomie Kurdů, což je nejlepší možné řešení.

Jenže to se Turkům, ani Západu nehodí do karet.

1 3
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik