Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P19e21t88r 50H56á22l11a

22. 9. 2015 19:20

Já naprosto chápu proč jsou nazlobení. Merklová je do toho Německa pozvala. A opravdu nechápu Maďary na co si stěžují. Zadrží desítky tisíc lidí, kteří by jinak odjeli a už by o nich v Maďarsku neslyšeli, a pak se diví že tam mají nával? To jako vážně?

Jinak pozoruji že velká většina národa káže vodu a pije víno. Chtít po migrantech aby se uskromnili na úroveň Tureckých utečeneckých táborů s odůvodněním, že my se uskromňovat nechceme... ještě o trochu víc pokrytectví by nebylo?

Já chápu že se naši lidi nechtějí uskromňovat. V takovém případě bych doporučil zjistit si nějaká fakta. Proč myslíte že k nám žádní migranti nechtějí? Protože tady nedostanou dávky. Tedy sem by přišli jen ti, co tu opravdu chtějí pracovat. Netřeba se uskromňovat.

Skutečné nebezpečí tkví v tom, že přes samé nenávistné křiklouny se nebude řešit skutečný problém - přílišná sociální podpora - a ve výsledku si tak sami způsobíte přesně to čeho se obáváte. A pomalu se to děje i u nás. Teď se schválily kvóty, za chvíli nám budou vyčítat že je tu nedržíme násilím když jsou tu na kvótu a pak začnou o lidských právech že přece musí dostat dávky. A bude tu problém. 

Lidi, proberte se, přestaňte kolem sebe kopat, zamyslete se. Problém nepředstavují migranti, kteří do ČR přijdou pracovat. Jednak proto, že pracující imigrant nedělá bordel, jednak proto, že prakticky žádní takoví nejsou. Problém představují ti vyžírkové - ale za ty si může vždy jen a pouze ta země sama. Nemá jim ty dávky nabízet. 

Takže bojujme důsledně proti sociálním dávkám a ne proti imigrantům.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že nejenže nemají právo být "neuvěřitelným způsobem nazlobení", ale právě promeškali svoji šanci držet hubu, jak nám tuším v r. 2004 vzkázal prezident Chirac. A to jsme byli země, o niž stál v EU, nikoliv banda kamsi se deroucích příživníků, i když jsme mu možná tak připadali.

0 0
možnosti

R^ Ano, také jsem ve svém článku dospěl ke stejnému závěru a ptám se na to vlády.

0 0
možnosti
Foto

K66a22r31e97l 41R70a86d45a

7. 9. 2015 16:28

Najednou Němci volají po solidaritě a pomoci s migranty. Proč nevolali po solidaritě, když jejich firmy platí u nás dělníky pouze třetinovým platem, než u nich doma ? To nějak přehlédli. A my máme najednou migrantům dávat stejné sociální dávky jako v Německu. To upadli na hlavičku. Tolik u nás většina lidí nedostává ani za práci. Asi by bylo třeba to frau Merkel vysvětlit. Začínám být také neuvěřitelným způsobem nazlobený.

6 0
možnosti

Velice hezky výstižně a pravdivě napsáno. Na doplnění tohoto tématu přidávám link

https://www.facebook.com/norbert.puskas.77/videos/1148970678465209/?pnref=story

Je to video z maďarského nádraží Kelleti, které je velmi výmluvné a ukazuje s čím uprchlíci do Evropy přicházejí, vděk a slova díků to nejsou.

Evropa, její kultura a civilizace je v nebezpečí, obyčejní lidé si to uvědomují, ale politici bohužel ne.

5 0
možnosti

Já bych řekl, že Arab nebo Afričan, který nemá zrovna univerzitu, asi moc nechápe, že Evropa je rozdělená na různé státy - bere ji jako celek. Proto moc nechápe, proč nemůže jít rovnou do Německa, když ho tam chtějí a bude se tam mít nejlíp. Ne?

0 4
možnosti

A co ? V našem právním radu je "neznalost neomlouva"

co chape nebo nechape je irelevantni

2 0
možnosti

J83a48n 10R82á93ž

7. 9. 2015 13:37

Nějak se nejsem srovnat se skutečností, že ilegální přechod hranic je přestupek aa v případě organizované skupiny i možným trestním činem. Jedinou vyjímkou je, když ilegál prokáže, že má nárok, podle mezinárodní dohody o uprchlících, na asyl. Podotýkám, že důkazní břemeno toho, že ve své domovské zemi byl pronásledován a má právo na právní pomoc, nese uprchlík. Všichni ostatní musí být vrácení do země, odkud přišli a zvláště pak lidé bez dokladů.

Ty řečicky a dohodách se týkají jen a pouze uprchlíků (!!) a to je možná každý desátý. Ostatní jsou ilegálové, kteří porušili zákon a tak s nimi má být zacházeno už v Řecvku a Itálii. Kdyby to dělaly všechny státy, zpětná vazba by způsobila, že by se sem tak nehrnuli. A když je Německo mermomocí chce, tak má pro ně posílat autobusy a vlaky do Řecka a Srbska a né nechat zejména Maďary, aby se o jejich "kamarády" starali. EU i Merkelová jen dokazují, jací jsou neuskuteční poktytci!

12 0
možnosti

R^ na druhou stranu jsme to My kdo je zvolil, ty europoslance a naši vládu jenž to podporují

0 0
možnosti

P55e94t38r 28K23ř95í93ž

7. 9. 2015 11:22

Uvádím odkaz na neuvěřitelnou reportáž o mentalitě těch, co se do Evropy sebevědomě valí. Přečtěte si evropskou budoucnost a odkaz dále šiřte.

http://pravyprostor.cz/imigrant-o-dobrovolnicich-rozdavajicich-humanitarni-pomoc-blaznive-stareny-jak-to-ze-vas-muzi-pousti-samotne-z-domu/

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS