Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, lidé se Vám smějí díky populismu Okamury a přebíhání z jedné do druhé politické strany. Stran založených kmotry. To co děláte, svědčí jen o tom, že se chcete za každou cenu, díky vlastnímu populismu udržet u lizu. Přečtěte si můj poslední blog a pak možná pochopíte. Ale pochybuji o tom....

1 0
možnosti

Kvóty jsou jen kosmetická legrace. EU nám přináší neuvěřitelné výhody. Ergo výsměch vám, nácíčkům, ve věci vystoupení z EU, je zcela namístě.

4 4
možnosti

Jestli jste přisátá na fondy a dotace, tak Vám to přináší výhody.

My, malý a střední podnikatelé, těch výhod moc nevidíte.

1 1
možnosti

Zajímavý návrh. Čekal bych, že aby se vám nesmáli nejen poslanci, ale ani voliči, že o tom návrhu na svém blogu napíšete víc. Konec konců místa je tu dost. A když se řekne "A", musí se říct i "B". Předpokládám, že váš návrh řeší i vystoupení z schengenského prostoru, tedy opětovné zavedení hraničních kontrol, problematiku vízového styku s EU, clo, DPH, europoslance a jejich mandát, eurodotace na rozjeté projekty, příslíbené dotace a celou řadu dalších bodů, které budou občany a podnikatele zajímat. Pochlubte se, tedy pokud to není jen další populistické plácnutí do vody. Ubezpečte české výrobce, že tento krok nebude mít žádný vliv na jejich schopnost dodávat na evropské trhy, že jejich zboží nezdraží ... Ubezpečte občany, že zboží dovážené z EU najednou nezdraží kvůli zavedeným clům, kontrolám a dalším obstrukcím, od kterých si leckdo rád oddechl.

5 4
možnosti

Švýcarsko není taky v EU a vypadá to, že v dohledné době nezkrachuje, navíc Německo   má u nás mraky výrobních fabrik, které jim vydělávají, padnout je nenechají ani omylem, moc dobře vím o čem píšu.  Pokud jste včera nespadl z Marsu tak jistě víte, že jsme extrémně schopnou montovnou nejen pro Německo, nikdo nás padnout nenechá a kdyby, tak mám nějakou hrdost. Vy ne?

5 6
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik