Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Bývalý člen ODS se jako mnoho dalších bolševických krys nechal vylákat z děr Putinovou agresivní politikou a odhalil svou pravou tvář. Obnova východního bloku na způsob sovětského impéria a rozbití EU je Váš hlavní cíl.

1 0
možnosti
PD

Naznačujete, že opravdové svobody dosáhneme jen pod ruskou správou? To chce opravdu silný pajšl.Rv

3 0
možnosti
MT

A myslíte, že pod EU tu svobodu mít budeme ? Já zatím pozoruji utahování šroubů proti našim národním zájmům.

1 2
možnosti
VC

V74í13t 42C26i39b73u23l15k53a

16. 12. 2015 14:15

Trockističtí eurobyrokraté - to jste vymyslel sám?

Možná by jste si měl udělat pořádek v názvosloví - např. kdo je to "islamista". Rusové nebombardují "islamisty", ale "teroristy". "Terorista" je pro ně každý na koho Asad ukáže. Jejich nálety zabíjejí týdně desítky civilních syrských obyvatel, kteří ještě ze Sýrie neutekli. Asad má na svědomí více mrtvých syřanů než všichni ti "teroristé", které tak úspěšně spolu s Ruskem bombarduje.

Ta teorie o rozpínavé EU, hodném Rusku a islámském spiknutí, které má ovládnout Evropu už ani není legrační, spíše trochu nudná.

4 4
možnosti
Foto

A těch 9800 náletů - s jakým výsledkem?

2 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že na ISIL bylo směřováno necelých 30procent z nich, tak nula...

2 0
možnosti
MD

Docela dobry popis toho, co se ve skutecnosti deje.

8 0
možnosti
ZB

Poláci se probouzí...to jako,že začínají milovat Rusko?;-)Tahle rusofilní agitace Vás ani Okamuru nezachrání.Tomu se říká vsadit na špatného koně....

5 3
možnosti
Foto

To bohužel neni žádná agitace, ale popis událostí.

6 0
možnosti
VR

Putin chtěl, aby Asadova armáda dostala zpět pod kontrolu Idlíb a další oblasti, držené povstalci, během tří měsíců. To se nestane, tři měsíce už jsou skoro pryč a režimní vojáci s ruskou masivní podporou dobyli dvě letecké základny, několik vesnic a kopců, ale na zásadní průlom a zvrat ve válce to nestačí. Naopak rebelové dobyli části provincie Hamá a několik dříve nepřátelských islamistických skupin se spojilo do jednotné koalice.

Předpoklad ruského vedení, že armáda s pomocí masivního bombardování získá zpět ztracené území, se nenaplňuje. Přes to, že syrským vojákům na zemi pomáhají také příslušníci íránských Revolučních gard a bojovníci libanonského Hizballáhu.

"Věci se nevyvíjejí dobře. Asadova armáda je unavená, Íránci nejsou příliš schopní a rebelové, kteří proti nim bojují, mají zkušenosti," uvedl pro server Defence News poradce ruského ministerstva obrany a zároveň ředitel Centra pro strategické a technologické analýzy v Moskvě Ruslan Puchov. Tož asi tak, vy opereto....

5 2
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik