Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vcera jsem byl v Polsku ale zadnou invazi armad EU jsem nikde nevidel

0 0
možnosti

Historie se sice opakuje, ale nikdy nereplikuje. Dnes už se to v Evropě dělá jinak než za pomoci tanků. Tedy, zatím. Příště koukejte líp.

3 0
možnosti
Foto

Polská vláda nedělá nic jiného, než dává do pořádku státní media, která jsou v katastrofáním stavu. Vydala malou novelou mediálního zákona, který má tento stav napravit. Novelu schválil senát a podepsal prezident. Zákon o Ústavním soudu pochází od dob Jaruzelského. Za druhé bývalá vládní koalice na poslední chvíli předvolila soudce, kterým nekončil mandát. To je stejné jakoby končící parlament zvolil nového šéfa banky, jemuž končí mandát za rok. Nová vláda vydala nový Ústavní zákon, který odpovídá současné době. Nový Ústavní soud má devět členů občanské platformy a pět členů PIS. Tak co je na tom špatného ?

13 0
možnosti

Rozumný příspěvek, tentokrát dávám plus. Jenom tu otázku na konci - adresovat EU. Ale asi jste to tak aj myslel, předpokládám.

5 0
možnosti

Jedná se o další sebedestruktivní akt Bruselu. Jako by Poláci byli malí fakani a tatík Bruselmerkel dohlížel, zda se chovají podle jeho představ. Napřed vyhrůžky, pokud neuposlechnou, naplánuje trest. Jaksi přehlídl, že Poláci jsou dospělí a můžou se fakt naštvat

9 0
možnosti
Foto

J38a80k53u18b 51R71o16t18h

14. 1. 2016 22:44

Za ten titulek by vás měli pozůstalí po obětech sovětské invaze zfackovat do kulata! ;-€

5 4
možnosti
Foto

To mi hlava nebere, jak můžete invazi z 68 srovnávat s dneškem. To je opravdu hodně silný nesmysl. Uff. Myslím si, že tenkrát vy jste ještě nebyl v aktivním věku, ale celkem nedokáži přijít na to, na které straně byste se vy angažoval.

11 4
možnosti

Máte pravdu, to zdaleka nelze srovnávat. To jsou zatím jen varování soudruhů z Bruselu. Pak teprve přijdou na pořad jednání v Čiernej a pak se uvidí. K invazi ale nedojde. Na Polsko teď Německo nemá.:-)

7 0
možnosti

Merklová musí do háje a EU se musí reformovat; už i dítěti je jasné, že selhala a nebude to jen lidský faktor. Nemělo by být do budoucna možné, aby za celou unii rozhodovali dva, tři státy; pak je celá unie nanic.

12 6
možnosti

J37a46r81a 75R79a15n48k

14. 1. 2016 22:28

Co jste delal v roce 2014, kdy vse zacalo? Psal o utopencich nechutne prispevky? Nestalo se nic noveho, to ze uz byli statisice uprchliku v sousedstvi Syrie se vi od roku 2012. A pokud sledujete dokumenty na mezinarodnich tv....musite uz vedet, ze je v pohybu 50 milionu migrantu....mam pocit, ze jste se pred pul rokem probudil.

1 13
možnosti

P52e59t46r 35K45a98p15l15a18n

14. 1. 2016 21:19

Postup bruselských hodnostářů je dokladem toho že EU zdegenerovala do totality. Těch pár nevolených šašků, kteří si zvykli za horentní platy nařizovat celé Evropě si chce svoje privilegia udržet za každou cenu. Teď se cítí ohroženi tím, že se Polsko začalo chovat jako suverénní stát.Potřebují jen soubor poskoků a každý, kdo poskokem být odmítá může spustit lavinu, která ty samnozvané "vladaře" smete.

12 3
možnosti

To už je srovnání silně přes čáru...ale kremelským emisarům se hodí v boji proti EU vše. Polsko je názorným příkladem toho, jak by to tu vypadalo se svobodou, kdyby vyhráli naši nacionalisté a eurobijci.

3 11
možnosti

Já fandím Tuskovi, můj otec i děda také sloužili ve Wehrmachtu.No dneska jsem vám mohl alespoň mávat z nějakého mercedesu, zatímco byste sbírali u cesty trávu pro králíky.Ale nic, stejně vás mám rád.

:-) A nejraději mám ty co mají rádi Tuska.Kaczor nemá ani konto v bance.

2 0
možnosti

Srovnávat invazi tanků se současnými kroky EU považuju za plivnutí do tváře všem obětem sovětské okupace. Styďte se.

12 6
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik