Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vychází najevo, že překlad byl zmanipulovaný. překladatel byl muslim a jeho cílem zřejmě poškodit křesťanské uprchlíky.

2 5
možnosti

Nevěřím. Je to soudní překladatel, tlumočník. Těžko by si takhle bizardně zařídil odebrání licence, certifikátu. Není hloupý, žije tady leta, ví, že kdyby veřejně něco naprosto překroutil v překladu, už si jako soudní překladatel "neškrtne".

Kde a jak to "vychází najevo"? Prosím o důkaz.

5 1
možnosti

Můj názor: proč to ten chytrouš povídá do televize? Když je tak inteligentní, mohl by vědět, že s novináři je lepší se nebavit. Asi v Iráku nemají přísloví "Darovanému koni na zuby nekoukej", ale spíš mají, protože to je univerzální rada. I když věřím, že Iráčani mají zcela jinou mentalitu, když se jim tu nelíbí, ať jdou, kam chtějí. Mohou zkusit třeba Moskvu nebo Peking.

2 0
možnosti

Opět naprosto neschopný stát. V tomhle případě vidím jen 2 možná řešení. Buď okamžitě odebrat Primě licenci, nebo tu rodinu poslat zpátky do Bagdádu. Nic mezi tím. :-/

0 0
možnosti

M86i75l24a41n 23Z75i20c31h

12. 2. 2016 18:25

s preklady je treba davat pozor,pred casem koloval na Youtube spot s ceskym prekladem jak si cerny migrant stezuje,ze mu nechutna jidlo a ze chce penize aby si koupil co mu chutna,no a predstavte si ty krasne komentare,cernoch mluvil perfektni francouzstinou a odpovidal reporterce jak jim vyhovuje jidlo,no a on rikal,ze je to jednotvarne,pouze chleba,caj a kazdy den testoviny,zadna zelenina ci ovoce,ze on byl v africe zvykli jist porad zeleninu,ze by bylo fajn kdyby dostal nejake kapesne aby si mohl na trzisti koupit salat a rajcata,ze uz jim krvaci dasne a zacinaji bolet zuby,rikal to vsechno v pratelskem rozhovoru bez arogance

1 0
možnosti
Foto

P69e91t28r 35H75a68n64n85i62g

12. 2. 2016 18:22

Neutíkají snad před válkou a ohrožením života jejich a jejich rodin. Vždyť musejí být šťastni, že na náklady českých křesťanů ve sbírkách jim byla zaplacena letenka pro 17ti člennou!!! rodinu. Bydlení zde dostanou zadarmo a určitě i stravu. PENÍZE RADŠI PRO NAŠE POTŘEBNÉ LIDI. Je mi moc smutno, že se jedná (snad) o křesťany. KDE JE POKORA???

4 0
možnosti

Ja ten krasny byt 2+1 v centru Jihlavy nevidel, a zrejme ani nikdo z diskutujicich.

Ale pokud to byl typicky panelakovy byt s rourami ustredniho topeni vedenych po zdi, a s elektrikou navrch v kabekovejch kanelech, nelze se divit ze to nekdo porovnava s kravinem.

0 8
možnosti

J67a29n 92P49a20v16l59í55k

12. 2. 2016 18:07

Reportáž na Primě byla zmanipulovaná, věty, které pobouřily pana Fialu a spol. nevyslovil dotazovaný, ale překladatel, viz Svobodné fórum nebo Echo.24. Ale účel byl splněn, zas se mohli mnozí ubezpečovat o svých neklamných pocitech. Nicméně pochybuji, že jim tato lekce bude stačit.

2 3
možnosti

Ten překladatelale byl v tom případě hodně mimo misu. Dle článku určitě.

0 0
možnosti

Já si bych zatím s paušalizujícími odsudky počkala. Lidé, kteří nepřicházejí z rovnostářské společnosti, sami sebe vnímají nějak zvláštn, nabývají zřejmě pocitu vlastní mimořádné hodnoty a důležitosti. Spíš bych viděla chybu v těch, co je sem přivedli. Přece jim museli vysvětlit, že u nás není taková životní úroveň jako ve Švédsku a Německu. I když...co by tihle nespokojenci říkali provlhlému stanu na pobřeží Baltu, palandě v německé tělocvičně, kde soukromí vymezují prostěradla přiheftnutá k té poschoďové palandě.

Já to prozatím vidím tak, že zřejmě někomu vyhovující scénař by byl - do Německa vzdělaná elita, negramoti, kteří neumí ani použít záchod, někam do východních protektorátů. :-/

No nic, asi si nad uprchlíky umyjeme ruce a budeme zde šťastni ve své opovrhované chudobě;-). Kvóty ať si Merklovka strčí někam, je to jak vidět blbost.

6 0
možnosti

Taky si myslím,že to tak měla Angela nalinkované a východní protektoráty jí odmlouvají a běženci se jim vyhýbají :))

0 0
možnosti

Fialo, Fialo, ve skutečnosti to jsou milí lidé, a vy na základě špatného překladu zase kecáte nesmysly...

1 3
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik