Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Takže německý soud už bere znásilňování dětí jako neškodnou kulturní libůstku, to je prostě neuvěřitelné... Předpokládám, že za 10 let budou Němci ve své zemi shovívavě pohlížet na ženskou obřízku, zažehlování prsou, znetvořování žen kyselinou, kamenování a podobné brutální manýry, masově praktikované v Africe či na Blízkém východě. Civilizovaná Evropá kráčí mílovými kroky přímo do anusu.

Autora bych poprosila, ať si opraví patvar "spontalní" na správný výraz "spontánní".

44 0
možnosti
Foto

P31e52t79r 41H63a50n39n78i18g

22. 2. 2017 20:56

Die Polizei erschießt Husam (29) aus dem Irak, als er mit einem Messer auf den Mann zustürmt, der versucht hat, seine Tochter (6) zu vergewaltigen. (Policie zasřelila otce děvčátka 6, když se jí snažil s nožem bránit proti znásilnění) To je na tom to nejhorší. Policie zastřelí toho, kdo brání svou šestiletou dcerku před znásilněním. To jsou donedávna nepředstavitelné záležitosti. A v Německu není na obzoru řešení. Je přeplněno uprchlíky (v případě toho, který znásiňoval se rozhodně o uprchlíka nejedná - byl to Pakistánec - copak je v Pakistánu válka?n Naopak byl zastřelen možný uprchlík, neboť zastřelený otec byl Iráčan. Zaplaťpánbu, že náš ministr vnitra Chovanec se nenechal zviklat svými stranickými kolegy typu Dienstbier a drží tvrdou antiilegálněimigrantskou linii.

66 0
možnosti
TH

To je opravdu priserny.

2 0
možnosti
RV

No, já už to mám za sebou a jsem od idnesu zablokován na blogu forever...

11 0
možnosti
JN

J79i17ř78í 65N40o23s73e87k

22. 2. 2017 20:33

https://gatestone.eu/migrant-appeals-sentence/

A teď gól!!!!!!

Potrestaný migrant, který se mimo jiné vydával za nezletilého, se proti "přísnému trestu" odvolal s tím, že sex byl dobrovolný.

Tož tak 8-o

57 0
možnosti
LM

To je strašnýRv....Německo se fakt stavá/stalo muslimskou zemíRv...hnusRv

39 0
možnosti
JH

J88i92ř95í 16H26r93b78e60k

22. 2. 2017 15:44

Že při střetu tak rozdílných kultur bude dojde k těmto zvěrstvům se dalo čekat a mnozí na to již před rokem upozorňovali jako na zákonitý fakt, ač si tím vysloužili nelichotivá přízviska.

Co by mě ovšem před pár lety nikdy nenapadlo, že mezi námi bude tolik lidí, kteří nejen že budou podporovat rozšíření těchto třecích ploch a vydávat to za „humanismus“ a obranu „evropských hodnot“, ale že dokonce budou napadat lidi, kteří informují o smutných důsledcích jako „populisty“, že se budou snažit zpochybňovat snadno dohledatelná fakta krátkodobým neuvedením zdrojů a nebo dokonce relativizovat tyhle šílenosti ve smyslu „v čechách se přeci také znásilňuje“... to je docela silnej tabák8-o;-( a dost by mě zajímaly pohnutky, které je k tomu vedou ... pokud je tedy sami znajíRv;-€

68 0
možnosti
MV

tak trochu ctu mezi radky Vaseho prispevku o mych komentarich

nez je dale rozvedete, prectete si poradne, jak jsem reagoval a co jsem komentoval

diky a fajn den preju

0 0
možnosti
ZH

Vítejte v novém Německu. Vypálení synagogy je politický projev, zneužití malého děvčátka specifický kulturní zvyk.

84 0
možnosti
VV

A jaky trest by prosim dostal v Ceske republice?

0 14
možnosti
Foto

Spravedlivý. Pokud by opravdu šlo o pohlavní zneužití tak malého dítěte, tak asi velmi tvrdý.

Nicméně, za "komunismu" bylo za pohlavní zneužití považováno pouze to, když "byl šašek v manéži", ale dnes to je cokoli.

Takže trest by zcela určitě závisel na konkrétním trestném činu a jeho okolnostech.

7 0
možnosti
Foto

Marku Valíčku, umíš psát moc hezké příběhy ze života, při kterých se člověk opravdu pobaví a zasměje. Ale toto tak zapáchá politikou, až běda:

Citát viz níže.

Takže, Marku:

1. Samozřejmě, že se i čeští muži dopouštějí ohavných zločinů na dětech. O tom není žádného sporu. Ale bývají po právu potrestáni, že?

2. Proč by proboha měl český občan být vyhoštěn do zahraničí? Takový trest snad ani není právně možný. Vyhošťováni bývají na čas nebo zcela cizinci, kteří se zde dopustí trestných činů, takže nechápu, proč se tomu divíš a mám dojem, že jediným důvodem je tvůj politický aktivismus ve prospěch imigrantů.

A zde ten slíbený citát:

.

"jo jo, uz jsem zaznamenal, diky za dalsi zdroje

ale...nevsiml jste si, ze se sem tam i cesti bili muzi v regionu, kde se snazite ziskat pozornost volicu, chovaji stejne? v Cesku ke znasilneni malych holek dospelymi muzi nedochazi? vyzenete takove muze po odpykani trestu z Ceska? kam?"

15 0
možnosti
MV

tak to trochu, Jiri, zprehlednime, ano?

- odsoudil jsem v mych prispevcich takove jednani/cin/zlocin - to je snad evidentni

- nesouhlasim se stylem, kterym byla informace o tomto jednani/cinu/zlocinu dorucena ctenarum - populisticky

- headline zacal slovem "uprchlik" a odsouzeni nizkeho trestu slo az po tom slove - to je populismus, tolik vlastni prave SPD nejen z tohoto prikladu

- na to jsem reagoval

- a muj "politicky aktivismus ve prospech imigrantu" je znamy - nesouhlasim s nekontrolovanymi imigracnimi vlnami a nemam problem to uz od pocatku krize komunikovat - je videt, ze me poradne neznate - ale vyhodnotit si me dokazete "ajcvaj"

tim bych ukoncil reakci na Vasi poznamku ke mne

fajn den preju

1 16
možnosti
LF

L95u34k58á92š 91F33o59k80t

22. 2. 2017 15:02

Otřesný případ! Tu informaci o zastřeleném otci jsem nevěděl, děkuji pane Fialo. Občané si zaslouží objektivní zprávy!

21 0
možnosti
MV

ano...objektivni! ne populisticky konstruovane. to mate pravdu, pan Fokte

1 17
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik