Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

pak se clovek divi, ze lide veri ruznym konspiracnim teoriim... napr. ze se policie a armada pouzije proti mistnim domorodcum... :-P

0 0
možnosti
Foto

Mohl by mi autor vysvětlit, co je to "spontalní"?

0 0
možnosti
OJ

Autor se přepsal. mění to něco na podmínce za znásilnění 6 leté holky?

1 0
možnosti
Foto

Zdieľal som tento článok na svojom FB. Posúďte sami, čo sú slniečkári schopní vyprodukovať na obranu "mierumilovného náboženstva" a jeho nositeľov, ktorí sa len snažia napodobňovať svoj vzor. Citujem z diskusie na mojom FB:

"Clanok sa snazi navodit dojem, ze za smrt otca moze ten utocnik - v skutocnosti zan mozem policia; Clanok sa snazi navodit dojem, ze Nemecky sud ho potrestal neadekvatne a autor clanku sa vidi ako lepsi sudca viac znaly veci; No a co je najhorsie, clanok je otvorene rasisticky, kedze vyzdvihuje jeden konkretny pripad, kde fioguruje muslim ako utocnik, pricom nedava ani privonat k tvrdym datam, teda kolko je takychto sexualnych utokov moslimov v pomere k dominantnej populacii? Aka je typicka vyska trestu v podobnej situacii pre domaceho pri zohladneni vsetkych relevantnych skutocnosti (prvy krat, priznal sa, mozno olutoval konanie, ...) Pytam sa teda: Preco takyto odpad sharujete, p. Burkert?"... https://www.facebook.com/marcel.burkert.7

2 0
možnosti
DZ

Jen jste zapomněl zmínit, že ta dívka byla taky migrantka a její otec byl irácký uprchlík. To jen tak pro pořádek. Takže německá policie střílí uprchlíky. Teď už vám to připadá ok?

0 0
možnosti
OJ

Podmínka za znásilnění 6 leté holky, byť imigrantky, vám připadá ok?

5 0
možnosti
Foto

iDnes se teď chová velice podivně. Připomíná to doby Rudého práva.Rv

2 1
možnosti
JL

To není jen teď, to už pár let trvá. Holt má tenhle plátek své majitele a ti mají své názory, které je třeba mediálně protlačovat - objektivita veškerá žádná.

0 0
možnosti
MN

oprava. Jedná se o měsíc únor....

0 0
možnosti
MN

Náboženství míru.

- 26.6. Vyznavači islámu na Filipínách sťali německého občana. (zdroj. http://www.straitstimes.com/asia/se-asia/abu-sayyaf-beheads-german-hostage)

- 25.6. Kopští křesťané prchají ze Sinaje po vražedných útocích vyznavačů islámu na jejich komunitu. (zdroj: http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2017/02/25/Copts-flee-Sinai-after-suspected-ISIS-attacks-.html)

To se to šíří ten islám. A jen mírovou cestou. :)

1 0
možnosti
PB

Děkuji, že jste zmínil hanebnou činnosti cenzury iDnes. R^

9 0
možnosti
PP

Pokud někdo neuvádí zdroje, tak je to většinou chybějícím vzděláním či vzděláním na podivné škole.

0 11
možnosti
DZ

Uff, to je myšlenkový veletoč. Jakmile u nějakého textu není zdroj, tak chybí vzdělání nebo je autor z pochybné školy. Pane Pokorný, že vy si tu hrajete na kašpárka diskuze?

8 0
možnosti
PH

P23a16v28e37l 17H37o78r77á51k

25. 2. 2017 23:46

No tak bývalá Lupa má co mluvit o dvou nezávislých zdrojích. Tedy oni za ně většinou považují Reuters a ČTK, tedy pak je vše v pořádku.

5 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik