Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokrytectví západních politiků, kteří pochodovali Paříží proti terorismu společně s teroristou Porošenkem nezná mezí.

Karma R^

13 16
možnosti

To je pravda, tentokrát  by se měl západ víc soustředit na ruské zločiny a ne mlčet  jako při vyvražďování Čečny...Rv

12 9
možnosti
TJ

Tak pořád je to lepší verze než výbušný nátěr vnitřku vozu a podobné fantasmagorní teroie kolem  9/11 WTC NY. Každopádně na poslance parlamentu  tento článek docela děsí.

8 0
možnosti
ZZ

Lež zůstává vždycky lží i když ji budou vydávat za pravdu posvěcenou z Kyjeva. Je jedno , že na obou stranách ,umírají neviní lidé , ale to je jen zástupný problém. Lidí je všude , jak sr---k.Pravda o sestřelení Letadla je taky jen jedna , záměrně překrucována a pod.

Bohužel svět už dlouho nebyl bez světového konfliktu , je načase trošku zredukovat lidskou populaci ,Ty co přežijí se sice nepoučí , ale budou mýt , větší šanci sestavit jasný zákony a pravidla , bez jakýkoliv předsudků , náboženství a se sociální spravedlností .Jakékoliv náboženství v jakékoliv formě , je jen ohlupování lidí a využívání jejich citových stránek.

1 6
možnosti

V jednom máte pravdu, pravdu  na UA rozstřílel  rusák na mraky...I v tomto případě bych sázel na ruský separát, už proto, že to není ani zdaleka první případ podobného "přehmatu" Je znám případ z loňského srpna, kdy u Luhaňska rozstříleli civilní konvoj a zasloužili se o  desítky mrtvých...Rv

11 9
možnosti
MF

Lež zůstává lží, ať už přichází z Kyjeva (většinou) nebo z Moskvy milá dámo - Sylvo Šauerová a pokud tu někdo podléhá ruské propagandě, tak ti druzí zase té ukrajinské a protože na ni jsou Ukrajinci asi krátcí, tak proto jim pomáhají přátelé z CIA, je jich tam plno!

7 10
možnosti

...jasně, a všechny že znáte osobně, že jo?:-P

4 3
možnosti

Tak řekla bych, že z celého blogu je pravdivá jediná věta, totiž že skutečně došlo ke značnému zesílení bojových akcí v době, kdy Západ je nucen zabývat se jiným problémem.

https://www.youtube.com/watch?v=R6Di7m8LuUI

Útoky pokračují od neděle takřka nepřetržitě. V Krasnodonu byla z osobního automobilu natočena ruská kolona s výlučně ruskými bojovými vozidly, které ukrajinská armáda nikdy neměla k dispozici. Jedná se o typy GAZ-3937 Vodnik a BPM-97 Vystrel. Druhý typ slouží prakticky výlučně u pohraničních jednotek ruské služby FSB. Součástí kolony jsou i tanky T-72B1, které Ukrajina u bojových jednotek nepoužívá.

Nelze ovšem zajisté čekat, že by výše uvedený videozáznam, desítky fotografií výlučně ruské výzbroje, zajatí ruští vojáci držení ukrajinskou armádou či jakákoliv jiná fakta dotyčné přesvědčila o nepravdivosti narativu, který ve stylu "gramodeska" opakuje "hodný policajt" Lavrov a spolu s ním i KlausZeman. Je třeba si zvyknout na to, že na názorech Putinových zastánců v Česku se nic nezmění, ani kdyby se v příštích dnech výrazně hnula fronta, což, pane autore ?

17 14
možnosti
TJ

Důkazů o přítomnosti regulérní ruské armády a ruské armádní techniky na Ukrajině je dost a dost. Jsou obsaženy i v tom odkazu na Palbu, který sem přidal  pan poslanec. Jenže, kdo nechce vidět ...

11 1
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik