Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Sákryš. Když to čtu takhle natvrdo, bez všech těch politických příkras a kudrlinek, dostávám docela depku :-(.

0 0
možnosti
DB

Dal jste si asi mnoho práce s vyhledáním citátů. A asi nejspíš máte pravdu, že vlna uprchlíků je uměle vyvolaná. Já bych osobně přitakal. Ale to ostatní s tím národnostním státem a administrativní jednotkou???? Jak jste na tohle přišel. Především, Česko je malé a neubrání se žádnému agresorovi...ani Němcům ani Rusům, jak nás učí historie, tedy potřebujeme silného partnera, pod jehož sílu se uklidíme a budeme se cítit ochráněni. Jenže kdo je takový partner. Když se vám nabízí Spojená Evropa do role tohoto silného partnera, tak ji odmítáte? Zvláštní. A jen tak na okraj, ani Texas a ani Californie se necítí být jen administrativní jednotkou USA: Prosím, myslet a porovnávat v dynamice evoluce lidských skupin....je třeba.

0 1
možnosti
Foto

Nevěřím na německou agresi proti nám, ale dal jste ji jako příklad. A proti té německé agresi nabízíte "Spojenou Evropu" jako silného partnera. Jenže když v tom silném partnerovi je Německo bezkonkurenčně nejsilnější složkou, tak mi tenhle příklad připadá silně nelogický.

1 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik