Diskuse

Absolutní absurdita a nepoučitelnost: podívejte se, co teď dělá německá policie!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zajímavé, že nikoho nenapadlo, že atentátníci obvykle po sobě nenechávají své pasy či jiné dokumenty ležet jen tak někde. Tohle vypadá spíše na velmi primitivní hru nějaké tajné služby. A tak je celkem možné, že skutečný atentátník byl najat CIA, ta má takovéto zvyklosti již dost dlouho.

Ale to pan zastupitel olomouckého kraje přeci nemůže ani tušit natož vědět.

0 0
možnosti

Všechny muslimy je třeba vyhostit. Ať si řeší své problémy sami ve svých zemích, nekrmit, nepomáhat, ignorovat, nevpouštět do Evropy. Jediné české dítě, jediný český člověk je pro mě cennější než zájmy těchto vetřelců, kteří se nehodlají přizpůsobit, chybí jim pokora a vděčnost, ba pohrdají námi.

13 1
možnosti
Foto

A18l63e65š 61P20r13a11g42e96r

21. 12. 2016 19:50

Jak byste si představoval odbornou diskusi o tom, jak bránit své občany a jaký úder?

2 5
možnosti

Američané se již vzpamatovali, kdy se vzpamatují Evropané, není jasné, jsou tak zblblí, že jsou dokonce schopni dát svým současným uzurpátorům a strůjcům a ochranitelům islámského teroru, který je mimochodem v souladu s učením Koránu, své hlasy ve volbách. Snad to je jen propaganda jako před Brexitem a americkými volbami a skutečnost bude opět jiná. Jen doufám, jelikož lidská blbost je nekonečná.

13 1
možnosti

Mám pocit, že Němci jsou ještě zpitomělí z druhé světové války. Otázka ovšem je, co dělat s cizincem, který lže o zemi svého původu a nemá doklady? Kam ho vyhostit? Taky není možné zavírat preventivně lidi do koncentráku - to půjde, až začne regulérní válka Německa například s Tuniskem, ale zatím nezačala.

3 0
možnosti

Pane zastupiteli, nelzete tu prosim. Ten Tunisan nebyl nevyhosten, ale vracen z Tunisu do Nemecka, protoze tuniske organy ho neuznaly jako sveho obcana.

2 6
možnosti

A dnes ho Tunis uznal jako sveho obcana. Smutne ze se to nestalo o par dni driv. Ale to by pan zastupitel a mnoho dalsich nemeli o cem pat.

2 10
možnosti