Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

problém Izraele jsou okolní státy, neakceptující přítomnost Izraele. S Jordánskem problém není (to je ochotné se domlouvat), s Palestinou (Hamás) je. Sýrie má teď jiné starosti a Islámský stát, silně podporovaný Saudy ještě nějakou dobu vydrží, ale Izrael neohrozí. Proč asi Izrael nefiguruje jako válčící strana proti IS? Protože když se perou arabové mezi sebou a vleze mezi ně někdo třetí, spojí se proti němu. Tohle Izrael dobře ví a asi o tom málo ví US se svojí koalicí a Rusko už se i proto také začíná stahovat.

Evropa by měla izraelské zkušenosti zlatem vyvažovat. Místo toho si araby taháme až domů a ještě jejich teror a násilnictví omlouváme a tím je v teroru proti vlastním lidem podporujeme. Výsledek - zejména západní Evropa by se měla připravit na občanskou válku. Až totiž občané zvednou vlastní zbraně proti přistěhovalcům (protože stát je už nebude dostatečně chránit), bude už jich v Evropě příliš na to, aby podobné zbraně proti "bílým psům" nepozvedli taky.

0 0
možnosti
Foto

Ja bych si z Israele snad priklad ani radeji nebral. Princip je totozny s tim, jak se chova po svete USA .. na vzdory prani okolni vetsiny prosazuje svuj pohled na vec .... pri pohledu z opacne strany jde o stejny terorizmus .... bohuzel ...... nektere veci nemaji reseni a toto je jedna z nich ... proto to trva jiz tolik let .. a trvat bude :-/

0 1
možnosti
RC

Děkujeme z Jeruzaléma za projevení soustrasti a podporu.

Podle zdejších posledních zpráv náklaďák nejen najel a srazil vysokou rychlostí do skupiny lidí, ale i zacouval na ně, když neměli šanci se pohnout.

Je jen zázrak, že ho místní ozbrojený člověk, který byl též sražen, ale s lehkým zraněním toho Araba zastřelil.

11 0
možnosti
JB

Čekám, že v arabském světě proběhne oslava mučedníka = toho vraha, a palestina vyplatí rodině vraha velké " bolestné" , z velké míry i z peněz EU, za což se všem občanům Izraele z duše omlouvám, protože vůbec nedokážu pochopit, jak může EU podporovat teroristy.

Vidíte, to že řidiče zastřelil místní ozbrojenec, je jen další z důvodů protestovat vůči nehoráznému požadavku EU odzbrojit obyvatele, kteří drží zbraně legálně. Snad je teď nenapadne všem odebrat řidičáky, protože jak je vidět, i automobily mohou být použity jako zbraň. Zdravím do Jeruzaléma, je to nádherné město, kde z každého místa vyzařuje ten známý genius loci, jdete po ulicích, kudy kráčela historie, mám z toho opět husí kůži, a doufám, že se tam co nejdřív opět podívám ;-).

8 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik