Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

P31e56t15r 13A52g30u45l94á85r

19. 1. 2017 23:44

Ptal jsem se policisty, jestli bude možné legálně nechat upravit zbraň z víceranné na jednorannou, čímž by nespadala do kategorie omezených. Zrudnul a ačkoliv je vždy klidný, tak bez ohledu na to kdo ho v celé budově slyší velice důrazně pronesl: Kdyby mi tohle někdo navrhl, tak budu první, kdo svoje zbraně zakope na zahradě! A pokračoval tím, že si vůbec nedokáže představit, jak by vůbec dokázali všechny obeslat a zbraně odebrat. A zakončil tím, že nechápe, jak si mohou úředníci v Bruselu myslet, že jim u nás budou lidé dobrovolně odevzdávat zbraně. Prý v minulosti za nelegální držení zbraně hrozil i trest smrti a lidé je stejně neodevzdávali. Proč prý si úředníci v Bruseli myslí, že je teď budou lidé odevzdávat? Budou hrozit dva tresty smrti?

8 0
možnosti
Foto

Nechte na hlavě, možná bude stačit někoho exemplárně potrestat a máte to. Nakonec nepoužili proti doktorce Horákové právě to, že někdo, koho snad ani neznala, měl nějaké dvě zbraně a proto chystal převrat? Zlé jazyky tvrdí, že ve Francii každým dnem hrozí občanská válka a kde se vzalo, tu se vzalo, zrovna odtamtud vzejde požadavek na odzbrojení vlastních občanů? A občanská válka tam těžko hrozí proto, že místní samou nudou nevědí co by.

2 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik