Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A ještě jedno - ten návrh opravdu neznamená konec práva na legální zbraň. Ano - omezuje držení některých zbraní - podle mého názoru to pocítí spíše myslivci než lidi, kteří mají legální zbraň ke své obraně (nebo i obraně jiných) - ti to vlastně nepocítí vůbec. Jo a ještě jedno - ono se o tom teď jedná a Sobotka Vám to vysvětluje. Ačkoliv nejsem voličem ČSSD, tak musím napsat, že to vysvětluje velmi přesvědčivě a přesně a já s ním souhlasím, že ta navrhovaná směrnice není úplně šťastná, ale je jasná, že Česká vláda v EU tentokrát koná. Že to nedokážete pochopit není až tak moje věc. Ale co, když se podívám, jaké strany jste členem, tak se nedivím - včera jsem četl blog Vašeho kolegy Rozvorala a to byl snad ještě větší blábol, než ten Váš.

0 0
možnosti

A48r30t79u93r 27N14o81v54a14k

27. 1. 2017 14:09

No je to přesně naopak, myslivci to moc nepocítí, ovšem ti ostatní ano. Samonabíjecí zbraně, kde se chystá největší omezení myslivci moc nepoužívají.

0 0
možnosti

Mohu se dotázati autora, proč sprostě lže. Já chápu, že troška populismu do politiky patří. Ale tohle?

0 0
možnosti

P23e18t54r 63A54g85u51l39á61r

19. 1. 2017 23:44

Ptal jsem se policisty, jestli bude možné legálně nechat upravit zbraň z víceranné na jednorannou, čímž by nespadala do kategorie omezených. Zrudnul a ačkoliv je vždy klidný, tak bez ohledu na to kdo ho v celé budově slyší velice důrazně pronesl: Kdyby mi tohle někdo navrhl, tak budu první, kdo svoje zbraně zakope na zahradě! A pokračoval tím, že si vůbec nedokáže představit, jak by vůbec dokázali všechny obeslat a zbraně odebrat. A zakončil tím, že nechápe, jak si mohou úředníci v Bruselu myslet, že jim u nás budou lidé dobrovolně odevzdávat zbraně. Prý v minulosti za nelegální držení zbraně hrozil i trest smrti a lidé je stejně neodevzdávali. Proč prý si úředníci v Bruseli myslí, že je teď budou lidé odevzdávat? Budou hrozit dva tresty smrti?

8 0
možnosti
Foto

Nechte na hlavě, možná bude stačit někoho exemplárně potrestat a máte to. Nakonec nepoužili proti doktorce Horákové právě to, že někdo, koho snad ani neznala, měl nějaké dvě zbraně a proto chystal převrat? Zlé jazyky tvrdí, že ve Francii každým dnem hrozí občanská válka a kde se vzalo, tu se vzalo, zrovna odtamtud vzejde požadavek na odzbrojení vlastních občanů? A občanská válka tam těžko hrozí proto, že místní samou nudou nevědí co by.

2 0
možnosti

Ten Sobotka je neskutečný nevzdělanec a sprosťák.Neumí slušně odpovědět.

5 0
možnosti
Foto

Ale vždyť odpověděl! A navíc slušně, jen řekl něco, za co by si zasloužil pár ran přes záda. Nepostaví se za místní a bude doufat, že si s námi Brusel nevytře až tak, abychom si to s ním šli vyříkat osobně. Přes všechny ty pány Prosadíse, Budemusety a Byměly se propracoval k tomu, že sice tak jako nesouhlasí, ale když to Brusel nadiriguje, tak se zlomí v pase a tiše bude doufat, že mu to doma nezlomí vaz. Prostě a jasně to chápe, jen reaguje tak, aby někoho tak trochu pohaněl, ale nikoho nezraněl. Což je u premiéra svobodné země poněkud tristní chování a ještě horší je, že ho vůbec netrápí, že místní přijdou zase o kousek své svobody, největší jeho starost je, že to dopadne na úředníky v podobě zvýšené byrokracie. Občanům vlastní země nakašlat, ale hlavně ať nám to nezatíží úředníky.

6 0
možnosti

R12a97d94e22k 41J28a93r71o94š

19. 1. 2017 23:21

Vyslovuji naprostý souhlas s jednou countryovou písní Greenhornů:

"Pravdu má jenom bouchačka" aneb "Ten Hardy prostě neuměl bez pistole žít"...

Kdo by sáhne na bouchačku, toho nevolím... a vřele totéž doporučuji všem milovníkům zbraní i voňavého tabákového kouře...

3 0
možnosti

Muj otec rikaval "Jistota je kulomet":)))

1 0
možnosti

Tak vyvolejte referendum o vystoupení z unie. Možná by jste se divili, jak velkou by mezi občany mělo podporu.

6 0
možnosti
Foto

R29a73d28i53m 28F31i34a97l68a

19. 1. 2017 23:13

To jsem udělal již v polovině roku 2015, podívejte se, jak se kolegové poslanci smáli: https://www.youtube.com/watch?v=x203sE2yjk8

3 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik