Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

K63a82r36e70l 62N89o93v45á80k

10. 11. 2013 11:28

Hodně slov.Něco však chybí.

Co však pan poslanec zamýšlí ?

Nějaký konkrétní návrh, co by pan poslanec chtěl udělat ?

Jaký by měl být podle ten správný postup ?

???

0 0
možnosti
JN

Pokud toto prosazuje poslanec usvitu, je jasné že s 6,88 % hlasů voličů, mnoho nezmění. Češi si jednoduše chtějí nechat ukrást loď, alespoň ta hloupá většina.

0 0
možnosti
DH

KarmaR^. V Anglii je nejčastější jmeno u dětí Ahmed, není třeba opakovat stejnou chybu.

2 0
možnosti
JN

Anglie je velmoc. Nelze srovnávat.X

0 1
možnosti
Foto

Obecný rozbor jsem si přečetl, přesto se těším na názor na konkrétní situaci. Už proto, že politikové často kličkují, sbírají body, manévrují. Ve smyslu: jsme tu pro všechny(ale kdyby něco, tak pro nikoho) :-)

3 0
možnosti
Foto

Autor je absolutně mimo realitu. Našim nepřítelem nejsou imigranti, ale stát.  Jenže to pan autor nechce vidět, protože je politik a zároveň podnikatel. Nejnemravnější spojení už snad ani nemůže být.

1 8
možnosti
JN

lepší než jako ty, flákač a tlučhuba

0 2
možnosti
PA

P86a64v21e91l 19A88n88t45l

9. 11. 2013 19:14

Moc nevěřím na soužití rozdílných kultur a etnik v jedné zemi.......vždycky si vzpomenu na Bosnu........3 různá náboženství a 3 různá etnika. A jak to tam dopadlo........masakry a etnické čistky........ani dnes se o Bosně nedá říct, že už tam nejsou problémy....

7 0
možnosti
TT

3 různá etnika? Ono se jedná o jedno etnikum, které se dělí jen podle těch třech náboženství. Tady je vidět ten největší problém - to kulturní pozadí. Když se Fin přestěhuje do Portugalska, bude mít největší problém si zvyknout na sluníčko, i kdyby byl pravoslavný. Nápadně odlišné etnnikum nebude hrát žádnou roli, leda tak pozitivní při lovu.

0 0
možnosti
Foto

A pro vás jsou břemenem muslimské dívky v šátcích ve školní lavici?

0 6
možnosti
JK

J43i33r24i 61K17u20c88e42r85a

9. 11. 2013 17:57

tohle bývají ty pověstné první prstíčky (...jenom dva prstíčky strčíme, a hned zase půjdeme - a nešly, že ;-) )

9 0
možnosti
BD

Je jasné, že tady potřebujeme tak jeden milion imigrantů ve středním věku. A vybírat si moc nemůžeme. Musíme předpokládat, že náboženské, rasové a společenské problémy a nedostatky ve vzdělání jdou lehce překonat. Tady máme obrovský náskok u komunity vietnamské. Ta pomůže otupit ty rasistické předsudky. Nic jiného nám stejně nezbývá.V

1 2
možnosti
SR

to je přesně cesta do pekla. Pokud nám schází pracovní síly, máme dostatek skrytých reserv a porodnost ku pudivu roste se snížením komfortu života. Sprostě řečeno lidi jsou líní makat v práci i v posteli. Pak to takhle dopadá.

1 0
možnosti
PS

kolega často pobývá ve Vídni. To je to město, malý kousek od Brna, kde bude již v roce 32    1 milion muslimů. 

říká: On sem  přijde imigrant a 6 měsíců pracuje. Pak pracuje ještě dalších asi 6 měsíců, aby si mohl přivést rodinu, a pak již nikdy nepracuje, protože mu stačí žít z dávek. 

Typicky 15,16 okrsek. Na chodník si vytáhnou lenošku, celý den kouří vodní dýmku, a pijí kafe, protože alkohol jim náboženství zakazuje, a jim ta životní úroveň stačí. 

No nevím, je to zkreslené ?

7 0
možnosti
ZB

Jak čtu Úsvit a v něm bývalý poslanec ODS našli volné místo na politickém trhu."Boj" proti přistěhovalcům a cikánům tu s "úspěchem" prováděl naposledy Sládek a od té doby nic.Bude to stačit na víc než na jedno volební období...? Vandas na Vás musí být dost naštvaný, Úsvit je prostě lepší.Ve Vašem představení chybí údaj 2006 - 2013, poslanec za ODS, proč ta skromnost...:-/

0 8
možnosti
JH

hnutí Úsvit spojuje občany/politiky napříč politickým spektrem - s jedinným cílem. Nastolit v ČR takový systém, který znemožní korupci atp.

5 0
možnosti
JS

Na nazor obcanu ani vlady na tento problem se nebude nikdo ptat. Jsem presvedcen ze v kratke dobe to bude pouze striktni prikaz Bruselu, ktery pro Cesko vymezi pristehovalecke kvoty.

6 1
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik