Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Je to přesně tak, jsem tohle na ruské televizi, jediném věrohodném mediu slyšel také ;-D

0 1
možnosti
JK

Nechcete předbíhat a soudit... přesto to děláte. K čemu je dobré neustále prosazovat "pravdu" podle ideologické orientace autora? Kdekdo tady kritizuje média, ale nakonec stejně čerpá neověřené a ničím nepodložené zprávy z... médií.Rv

3 1
možnosti

I sami separatisté uznávají, že na tom místě je jen a pouze ukrajinské kontrolní stanoviště, pouze Hlava22 tvrdí, že Ukrajinci sami ostřelovali záměrně své vlastní stanoviště aby mohli exemplárně  zabít pár civilistů. Vždyť jsou to přeci kyjevští fašisti a banderovci.

0 1
možnosti
Foto

Děkuji za článek. Premiér Sobotka a ministr Zaorálek se o takové věci zajímat nemohou, oni byli na demonstraci za svobodu slova v Paříži. Kdyby tam nejeli, mainstream, který přináší nejvíce lživýcg zpráv z Ukrajiny, by je roztrhal Rv

4 8
možnosti
Foto

Souhlas s autorem. Otázkou zůstává, proč nám na iDnes lžou?

4 8
možnosti
Foto

iDnes jako mainstreamové médium MUSÍ mít stejný názor jako Reuters, AP či AFP či naše ČT.

6 6
možnosti
JR

J69a81r35a 88R23a93n43k

14. 1. 2015 17:39

Diky poslednimu prispevku v diskusi jsem se vratila a precetla Vas profil.....Vy jste v parlamentu? Proc si svou "hlubokou myslenku" nenchate pro parlament? Psat takto clenove parlamentu jinde nez v CR, tak jdou:-(

6 9
možnosti
PT

No to je poslanec hnutí Úsvit, tam se zdá se tímhle Putinovým bacilem zřejmě nakazil od svého šéfa Okamury. Alespoň člověk ví, kdo je kdo, zatímco před rokem tihle byli ještě volitelní,  tak dnes jsou zcela nevolitelní stejně jako jejich bolševičtí partneři s kterými si souzní na stejné bolševické notě.

Osobně vidím naprosto komické,  tady bít na poplach kvůli ohrožení Islámem na jedné straně a na druhé straně dělat že zfanatizované Rusko se svým psychopatickým vůdcem nikoho neohrožuje a že tu válku na Ukrajině vedou nějací domobranci zásobovaní zbraněmi, střelivem, placenými žoldáky a placenými rusáky na "dovolené" odněkud zhůry.

0 1
možnosti
JR

J52a70r18a 34R14a35n93k

14. 1. 2015 17:26

http://www.bbc.com/news/world-europe-30798426

Zatim se neda rici, ktera strana strilela:-/

3 6
možnosti
SN

:-)   Vševědoucí paní Ranková !  Vy střílíte v Kanadě po lidech, kteří utíkají do Kanady ? RvRvRv

4 5
možnosti

Jedno je jisté, kdyby na Donbase rusák tuhle válku nevyprovokoval a celou dobu nezásoboval a nepřiživoval, nemuseli zemřít  tihle civilisté, ani ostatních téměř pět tisíc lidí. Všechny tyto životy má rus na svědomí.

17 13
možnosti
ZZ

Kdyby se USA nevměšovalo do vnitropolitické situace na Ukrajině , nevyprovokovali Maydan , nesvrhli legitimně zvoleného prezidenta , jen proto  že odsunul podpis asociační dohody , byli by taky živí.

11 11
možnosti
RC

Nejak si odporujete:

"Přesto si dovolím říct, že poblíž kontrolního stanoviště ukrajinské armády byli zmasakrováni střelbou automatických zbraní nebo explozí protipěchotní miny cestující autobusu jedoucího na povstalci ovládané území."

"Záměrně vynechávám hrůznou variantu, že ti lidé byli v autobusu postřílení ze samopalů a kulometů způsobem, který se vymyká normálnímu rozumu."

4 2
možnosti
RC

Muze mi minusar Nikl vysvetlit, zda rozumi psanemu textu? Bez ohledu, zda jsem jsem Rusofil nebo Rusofob tam vidim rozpor v citovanych vetach. Jedna neco trvdi a druha tvrdi opak.

2 0
možnosti
Foto

Byl jste na vojně? Asi ne... Jinak byste asi tušil, že bok autobusu, který je na té fotce, není ten z nástřelné strany, a z té druhé, navíc je na té fotce jasně vidět, že skla autobusu jsou vytlačená zevnitř ven. Takže tam muselo dojít k tlaku vzduchu zevnitř - ven

12 5
možnosti
TJ

Ale Okamurovci/Zemanovci mají jasno.

4 3
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik