Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Brečet že nám Brusel bude diktovat v době, kdy zemi rozkrádají strany, včetně té vaši minulé je mimo mísu.

0 1
možnosti
Foto

Není od věci zamyslet se, komu vyhovuje, má-li Evropa potíže. Já bych o jednom věděl, jistý to VVP. A nemá v tom všem drápek?

1 0
možnosti
JR

J63a12n 62R23á94ž

8. 7. 2015 14:29

A co tak Soross není Buffet? Krize eurozóny znamená i krizi Eura jako rezervní měny. A tak dolar není ohrožen (zatím), což termto pánům vyhovuje.

Citát Zbygniewa Brzezinského: Stejně tak jako se dá považovat za nejhorší scénář pro západní Evropu pokračující oslabení Ruska, tak pro Rusko je nejhorším scénářem slábnoucí záp. Evropa a dominantní USA.

0 0
možnosti
Foto

Ta jednotka snad už jsme...?!

2 0
možnosti
Foto

Ano jde o záměr. Evropa nesmí být rovnocenným konkurentem USA. A rozvrat Libye, Iráku a Sýrie vyvolávající nekonečné vlny uprchlíků, z nichž někteří budou zakládat buňky IS v Evropě, které se stanou bojovou linií, pokračovatelkami vojenských nájezdů sultána Sulejmana Nádherného, který se zastavil až před Vídní. Dnes už probíhá bojová linie daleko za Vídní. Tomu všemu napomáhají špičky EU, které se rekrutují z těch, kteří jako ultralevicoví studenti zapalovali auta v roce 1968 na bulváru Saint Michael v Paříži. Dnes svou hloupou politikou (Řecko, Ukrajina, kvóty pro přijímání uprchlíků atd.) ženou Evropu ještě do větší zkázy než si to kdokoliv dovede představit

6 0
možnosti
Foto

... před Vídní, tomu má dopomoci.  - mi vypadlo z věty

1 0
možnosti
MD
ZB

Blábolíte zbytečně,těch pár primitivu,kteří podobné slinty baští,Tomia a jeho věrného poskoka už nezachrání.Je konec....

0 7
možnosti
VM

..... konec EU? Asi ano, je to možná škoda ale těch chyb je příliš a moc hluboko v systému.

2 0
možnosti
Foto

Současná vlna uprchlíků není nějaký politický záměr, ale důsledek politické tuposti a nedomyšlených hurá aktivit. Což dnes už přiznávají jak experti v USA, tak v Německu, Anglii, dokonce i u nás...:-/ Žádná koncepce dalšího vývoje v dané oblasti tehdy nebyla, dnes také žádná není.EU

6 0
možnosti
MD

No jiste, vsichni zainteresovani jsou naprosti pitomci, kteri neumi pocitat do peti.

2 0
možnosti
VM

s Trautenberkem máte pravdu, s Emordorem také

nicméně podobných stížností již bylo hodně, proveditelných návrhů  řešení málo

3 0
možnosti
JD

Jak by se vám, pane poslanče Fialo líbilo, kdyby se současný prezident Václav Klaus vrátil zpět do vysoké politiky, například na post předsedy ODS? 

Radim FIALA, poslanec /ODS/:

Víte, já jsem do ODS vstupoval v roce 98 v podstatě v době Václava Klause a já musím říct, že některé jeho myšlenky si beru za svoje, ať jsou to myšlenky o Evropské unii, ať jsou to myšlenky o životním prostředí. Jsou to věci, kterým je, které mě velmi konvenují a myslím si, že takový politik v pravicové politice dneska rozhodně chybí. Takže, já bych to uvítal. Na druhou stranu, odpovím upřímně, nevím, proč by to dělal. 

Martin VESELOVSKÝ, moderátor:

To znamená, že jste ani neslyšel někde o tom, že by se o tom debatovalo, že by snad někdo spřádal plány, jak to zařídit. 

Radim FIALA, poslanec /ODS/:

Ano, mluví se o tom, ale mluví se o tom pouze jakoby imaginárně, ale neslyšel jsem, že by někdo hovořil o tom, že s panem prezidentem o tom hovořil, že by existovala nějaká možnost reálná, o tom ne. O tom, že si to spousta lidí přeje a přálo by si to, o tom jsem samozřejmě slyšel. 

Martin VESELOVSKÝ, moderátor:

Vy byste si to přál? 

Radim FIALA, poslanec /ODS/:

Ano, já bych si to přál.

0 0
možnosti
JR

J28a53n 66R70á31ž

8. 7. 2015 14:39

Nepřejí si návrat osoby Václava Klause, ale přal bych si nástup politika s názory a vůlí je prosadit, jako měl VK v dobách kdy byl v čele ODS i státu.

0 0
možnosti

Mne by zajímalo, jestli jsou správci blog.idnes.cz rádi, že jim blogy obsadili aktivní politici, kteří je plní politickými bezobsažnými bláboly.

Dnes aby člověk nejdříve četl blok "o autorovi" než perex blogu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik