Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Budu-li chtít rozebírat vaše otázky na konci, tak Hamíd cestuje do Švédska proto, že autor komixu je švéd. Asi by to mohlo mít lepší odezvu, pokud by v různých jazykových mutacích cestoval Hamíd do jiné země. Proč cestuje na druhý konec světa? Zkuste se optat těch čechů, kteří skončili v emigraci za oceánem, proč nezůstali v Německu, Francii, Velké Británii, Itálii nebo Řecku ... prostě proto, že chtěli jinam. Mají volbu. I uprchlíci mají volbu, Listina základních práv a svobod nemluví o tom, že uprchlík musí o azyl požádat v první bezpečné zemi. Je to jen "nejsnažší".

O Chalífát strach nemějte, ten tu nastolit nepůjde ... Nevím proč mluvíte o multikulturním ráji ... jde o soužití lidí, nemyslím, že žijeme v ráji a nemyslím, že žijeme v monokultuře. Je příliš snadné někoho strhnout k tomu, že někdo je jiný a proto je špatný. Já si myslím, že je dobré učit děti toleranci. Sám své děti nevychovávám k nenávisti ke všemu cizímu. Nemyslím si, že každý, kdo je cizí je automaticky nepřátelský nebo neochotný přizpůsobit se zvykům země, kde žije nebo chce žít.

1 0
možnosti

Omyl. Špatný není nějaký konkrétní člověk (většinou, někteří špatní jsou ze své podstaty). Špatná však může být ideologie, kterou ten člověk zastává, či nosí v sobě. Co byste si asi myslel o nacistech, kteří by "utíkali" před jinými nacisty?

2 0
možnosti

I97v89o 37M89u71s94i28l

21. 1. 2016 18:00

Přečetl jsem to včera celé a je to prvoplánová manipulace a sebe prezentace eurohumanizmu EU ( zde konkrétně Švédska).

Snaží se nastupující mladou generaci dogmaticky navést na uznávání jen jejich hyperhumanistické myšlenky a až budou další volby za 4 a 8 let , budou to jejich další a početní voliči.

Demagogie do škol nepatří a školské rady by se měly zasadit o zrušení politické agitace ve školách a indoktrynovat tak mladou generaci.

Takto průhledně a pitomě to nedělali snad ani komunisté.

Něco podobné bylo jen " politické školení mužstva " pomocí propagandistů

během mé základní vojenské služby.

7 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik